Phone

+30 697 643 3825

Email

info@wellnestkefaloniamassage.com

Opening Hours

Mon - Sat: 9AM - 9PM

Το να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας σημαίνει να «σε εξερευνείς» χωρίς πιέσεις και χωρίς κριτική. Έτσι φτάνετε σε ένα σημείο προσωπικής, εσωτερικής ανάπτυξης. Η ζωή εξελίσσεται ο εαυτός μας αναπτύσσεται!! Δεν ανησυχείτε για τις ανάγκες, τα ενδιαφέροντα και τις απόψεις που μπορεί να έχουν οι άλλοι και εστιάζετε στον εαυτό σας! Η σχέση με τον εαυτό μας είναι η πιο σημαντική σχέση της ζωής μας!

Πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας γιατί τον έχουμε απο την αρχή μέχρι το τέλος της ζωής μας! Πρέπει να γίνει προτεραιότητα η φροντίδα του και όχι η παραμέληση του.

Αν δεν αγαπήσουμε εμείς τον εαυτό μας δεν θα το κάνει κανείς!

Η φροντίδα του εαυτού είναι η δέσμευση μας σε συμπεριφορές και συνήθειες που προάγουν την ευεξία μας. Ουσιαστικά, ο όρος περιγράφει την συνειδητή επιλογή μας ώστε να προάγουμε την σωματική, την ψυχική και την συναισθηματική μας υγεία.

Η φροντίδα του εαυτού είναι ζωτικής σημασίας για την αντοχή μας σε ψυχοπιεστικούς παράγοντες . Όταν κάνουμε βήματα για να φροντίσουμε το μυαλό και το σώμα μας, τότε μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα και έχουμε καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων!

Υπάρχουν πολλές μορφές φροντίδας του εαυτού μας,ακόμη και μια ολιγόλεπτη βόλτα η ένα μασάζ η να ασχολούμαστε με πράγματα που μας αρέσουν, μας τροφοδοτούν ψυχικά και να μας ξεκουράζουν σωματικά!

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν την φροντίδα του εαυτού πολυτέλεια, και όχι προτεραιότητα. Κατά συνέπεια, νιώθουν συνεχώς κουρασμένοι και αδύναμοι να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύουμε τον εαυτό μας για αυτά που έχει κατορθώσει και μέσα στη μέρα να βρίσκουμε λίγο χρόνο για αυτόν! Είναι ανάγκη να μάθουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας και να του το δείχνουμε!!!

Recommended Articles

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »
funded by
Open chat
Hello
Book your appointment today!