Phone

+30 697 643 3825

Email

info@wellnestkefaloniamassage.com

Opening Hours

Mon - Sat: 9AM - 9PM

Καλώς ήρθατε στο Wellnest Kefalonia massage by Sylvia V., το χώρο που φτιάξαμε με μεράκι και αγάπη.

Ονομάζομαι Σύλβια και είμαι η δημιουργός της ιδέας. Ανέκαθεν με χαρακτήριζε το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και για ό,τι μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο και το επίπεδο ζωής του. Για αυτό επέλεξα να σπουδάσω κοινωνική εργασία.Ως κοινωνική λειτουργός παρατήρησα πόσο καταστροφικό είναι το άγχος στη ζωή μας, αλλά και πόσο ευεργετικές είναι οι ιδιότητες του μασάζ και των περιποιήσεων προσώπου – σώματος στην ψυχολογία μας. Έτσι, ανακάλυψα το κομμάτι των εναλλακτικών θεραπειών, της ομορφιάς και της ευεξίας, το οποίο και με κέρδισε.

Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάστηκα σε σπα μεγάλων ξενοδοχείων, κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής, παρέχοντας υπηρεσίες αισθητικής και μασάζ. Με συνεχείς εκπαιδεύσεις, ενημερώσεις και στόχο πάντα την βελτίωση της υγείας (ψυχικής και σωματικής) αποφάσισα να φτιάξω τη δίκη μου ‘φωλιά ευεξίας’ και σας προσκαλώ να την ‘γνωρίσετε’.

Οι υπηρεσίες μας

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Η Ρεφλεξολογία είναι μια αφάρμακος,συμπληρωματική μέθοδος. Βοηθάει τον οργανισμό  να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό ευεξίας του, απαλλάσοντάς τον από  κάθε δυσαρμονία, εστιάζοντας στο σημείο αντανάκλασης( στην πηγή του προβλήματος).
Πιο συγκεκριμένα, η ρεφλεξολογία είναι μια εναλλακτική μέθοδος για μία ευρεία κατηγορία δυσλειτουργιών και ιστορικά καλύπτει φάσμα πολλών αιώνων. Τα οφέλη της ρεφλεξολογίας μεταξύ άλλων, είναι:
-την διέγερση της λειτουργίας των νεύρων
– την αύξηση της ενέργειας
– την βελτίωση του κυκλοφορικού
– την χαλάρωση του σώματος
– την αποβολή τοξινών
– τη διέγερση του κεντρικού νευρικού συστήματος
– την πρόληψη ημικρανιών
– τον καθαρισμό του ουροποιητικού συστήματος
– την επιτάχυνση ανάκαμψης του οργανισμού μετά από τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση
– την ανακούφιση από διαταραχές του ύπνου
– την μείωση της κατάθλιψης
– την ανακούφιση από τον πόνο
– την ανακούφιση σε πόνους της εγκυμοσύνης, ακόμα και στην επαναφορά του οργανισμού μετά την γέννηση του μωρού.

Ειναι επίσης γνωστή ιδιαίτερα στο εξωτερικό, ως Ζωνοθεραπεία, μια ολιστική ,συμπληρωματική μέθοδος αποκατάστασης και εναρμόνισης ολοκλήρου του οργανισμού.

*Η Ρεφλεξολογία δεν έχει σχέση με το απλό foot massage (μασάζ ποδιών) , γιατί με τις κατάλληλες  εφαρμογές  βοηθάμε ολιστικά το σώμα ώστε να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσαρμονία από την πηγή και όχι μόνο το σύμπτωμα.

Διάρκεια 40’/45′- 35€

USUI REIKI

Βασιζόμενοι στο ότι όλα τα σώματα έχουν ενέργεια, η μέθοδος Ρεικι είναι μία φυσική ενεργειακή τεχνική στην οποία χρησιμοποιούμε τα χέρια μας,ώστε να μεταδώσουμε συμπαντική πνευματική ενέργεια (Η ίδια η λέξη Ρέικι συμβολίζει την ενέργεια).

Η ενέργεια Ρέικι, όταν διαρρέει το φυσικό σώμα, διεγείρει την ικανότητα του οργανισμού για αυτό -θεραπεία στα πιο βαθιά επίπεδα και καθαρίζει τα συναισθηματικά και νοητικά μπλοκαρίσματα.

Απαλλαχτείτε από αρνητικές σκέψεις και ενέργειες, ισορροπείστε τα ενεργειακά σας κέντρα(τσακρα), φέρνοντας αρμονία σε νου, σώμα και πνεύμα με τη μέθοδο του Ρέικι.

Διάρκεια 45′- 40€

Μασάζ -κατηγορίες μασάζ

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το μασάζ έχει ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών δράσεων ,συμβάλλοντας στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας.

Λαμβάνοντας υπόψιν τους ρυθμούς της καθημερινότητας και τις ανάγκες χαλάρωσης που αυτή δημιουργεί , επιλέξαμε για εσάς τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες μασάζ,συνδυασμένες με λάδια και αιθέρια έλαια (Αρωματοθεραπεία):

Χαλαρωτικό Μασάζ

Οι ήπιες κινήσεις του μασάζ σε συνδυασμό με το κατάλληλο, με βάση τις ανάγκες του σώματος σας, λαδιού και αιθέριου ελαίου αποσκοπούν στην πλήρη χαλάρωση.

Βελτιώνοντας την αιματική κυκλοφορία, ενθαρρύνουμε το σώμα να απαλλαγεί από τις τοξίνες και να αναζωογονηθεί, επιτυγχάνωντας καλύτερη ποιότητα ύπνου και ευεξία.

Το μασάζ αυτό είναι Ιδανικό για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ύπνου, κουρασμένων άκρων και έντονου στρες.

Διάρκεια: Διαρκεια 20’- 15 €l 35′-25 €| 65′-50 € | 75′ -60 €

Deep tissue – μασαζ εν τω βάθει

Ένα είδος μάλαξης η οποία επικεντρώνεται στην χαλάρωση των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών. Μια δυναμική τεχνική που ανακουφίζει από πόνους και πιασίματα! Έντονες αργές,στοχευμένες πιέσεις εστιάζουν στα Triggerpoints (Σημεία πυροδότησης πόνου)με σκοπό να τα μαλακώσουν και να τα εξαφανίσουν,έτσι ώστε το σώμα να γίνει ανάλαφρο και να ξεκουραστεί! (Ιδανικό για αθλητές και ανθρώπους με εργασιακή κόπωση).Αποφορτίστε τους μύες σας με μία δυναμική θεραπεία μασάζ.

Διάρκεια: 30′-30 €| 60′ -60 € | 90′-80 €

Λεμφικό Μασάζ

Ήπιο μασάζ σε όλο το σώμα με αμυγδαλέλαιο, δίνοντας έμφαση στα λεμφικά αγγεία.

Με αργές ρυθμικές κινήσεις, βοηθάμε την λέμφο, που περιλαμβάνει τις τοξίνες του οργανισμού, να κινηθεί πιο εύκολα προς τα λεμφογαγγλία,ώστε να αποσυμφορηθεί το σώμα και να κάνει αποτοξίνωση.

Διάρκεια: το μασάζ αυτό γίνεται πλέον με την πρεσσοθεραπεια (ειδική στολή)και το κόστος του είναι ανάλογα της διάρκειας!

Lomi-lomi

Aρχικά το ασκούσαν και το δίδασκαν Σαμάνοι θεραπευτές, ονομαζόμενοι Kahunas, σε ναούς της Χαβάης (temple style). Μεταφορικά, Lomi Lomi σημαίνει “επιστροφή στη πηγή”, μας βοηθά να θυμόμαστε την αληθινή φύση μας και τον σκοπό που είμαστε εδώ. Οι μακριές, ρυθμικές, σαρωτικές κινήσεις του Lomi Lomi Nui Massage, παρομοιάζονται με τα κύματα του ωκεανού, καθαρίζουν και απομακρύνουν τις εντάσεις από το σώμα. Οι συνεχόμενες κινήσεις όπου θεραπευτής μοιάζει να χορεύει πάνω από το σώμα,σε συνδυασμό με τα λουλουδένια αρώματα και τους μελωδικούς ήχους ,δίνουν την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης!

Διάρκεια 30’- 25 €l 60′-50 €

Hot Stones Massage

Μία από τις δημοφιλέστερες τεχνικές μάλαξης , όπου οι θερμές πέτρες χαλαρώνουν τους μύες, ενώ ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος. Χαλαρώστε με τη χρήση ηφαιστειακών πετρών και νιώστε άμεση ανακούφιση ακόμη και από χρόνιες εντάσεις. Η αίσθηση των ζεστών πετρών που γλιστρούν απαλά με κυκλικές κινήσεις πάνω στο σώμα, είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και ανακουφιστική. Η θερμότητα, βοηθά τους μύες να απελευθερωθούν και την επιδερμίδα να απορροφήσει ευκολότερα τα αιθέρια έλαια, έχοντας σαν αποτέλεσμα την ομαλή κυκλοφορία του αίματος και μια μοναδική αίσθηση ευεξίας.

Διάρκεια 40′ -35 €| 65′-70€

Bamboo Massage

Μια μοναδική, δυναμική τεχνική μασάζ με τη χρήση ξύλων μπαμπού, την οποία πρέπει να δοκιμάσετε. Δίνοντας έμφαση στα πέλματα, τον αυχένα και την ωμική ζώνη (σημεία όπου συσσωρεύεται η ένταση της καθημερινότητας) χαλαρώνουμε όλο το σώμα. Σας προσφέρει άμεση αναζωογόνηση και ανακούφιση!

Διάρκεια 45′ – 35 €| 60΄-55 €

Candle Massage

Με τη χρήση ειδικού χειροποίητου vegan κεριού, χωρίς παραφίνη, κάνουμε μασάζ στο σώμα προσφέροντας ενυδάτωση της επιδερμίδας και χαλάρωση. Το ζεστό κερί βοηθάει στην γρηγορότερη χαλάρωση του σώματος και προσδίδει μία αίσθηση θαλπωρής και έξτρα ενυδάτωσης!

Διάρκεια 45′-40€ | 65′-55€

Προγεννητικό μασάζ – μασαζ για εγκύους

Είναι ένας υπέροχος τρόπος να προετοιμάσουμε τις μέλλουσες μανούλες για τη γέννηση του μωρού τους. Είναι μια εξειδικευμένη τεχνική μάλαξης που σκοπό έχει να ξεκουράσει και να ανακουφίσει τις εγκύους από τις καθημερινές αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Χαλαρώνει το σώμα, αυξάνει την ευλυγισία και την κινητικότητα, τονώνει το δέρμα, μειώνει τους πονοκεφάλους, την υπερένταση και το άγχος, ανακουφίζει τους πονεμένους μύες, καταπολεμά την αϋπνία, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθά στην χαλάρωση του νου και γενικά βοηθά την έγκυο να νιώθει όμορφα.Για τη μάλαξη αυτή χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά, ανόργανα λάδια όπως αμυγδαλέλαιο και ελαιόλαδο.

*Το prenatal massage αντενδείκνυται σε περιπτώσεις όπως: καρδιακές διαταραχές, χρόνια υπέρταση, διαβητική μητέρα, σοβαρή αναιμία, ερυθηματώδη λύκο, αιμορραγία και κοιλιακό άλγος, σε περίοδο με ναυτίες, εμέτους και πρωινή αδιαθεσία, χαμηλή αύξηση βάρους, μείωση ή απουσία εμβρυϊκής κινητικότητας,καθυστέρηση της ανάπτυξης του εμβρύου, ιστορικό πολλαπλού τοκετού, σε περίπτωση αποκόλλησης πλακούντα ή αποβολής στην εγκυμοσύνη ή και πιθανότητες πρόωρου τοκετού.Να παίρνετε πάντα έγκριση απο το γιατρού!

Διάρκεια 45′- 40€

Βεντούζες

Αυτή η πολύ παλιά δοκιμασμένη συνταγή των γιαγιάδων, βοηθάει να απαλλαγούμε από την ένταση που συσσωρεύεται στους μύς μας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της αναρρόφησης με την όποια αυξάνεται η ροή του αίματος προς τα αιμοφόρα αγγεία. Έτσι η χρήση τους βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και την λεμφική παροχέτευση για την αποβολή τοξικών αποβλήτων από τον οργανισμό.

Διάρκεια 30/35′ -25€

Πρεσσοθεραπεία

Ο καθημερινός τρόπος ζωής και η δουλειά που κάνουμε, επηρεάζουν άμεσα το σώμα και τη φυσική μας κατάσταση. Η καθιστική ζωή, όπως και οι πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή αλλά και η υπερβολική ορθοστασία, μπορεί να συντελέσουν σε μπλοκαρίσματα της λέμφου,του υγρού που είναι υπεύθυνο για την αποτοξίνωση του σώματος μας!Μπλοκαρίσματα της λέμφου προκαλούν κατακρατήσεις, κουρασμένα πόδια, οιδήματα, κυτταρίτιδα, πτώση του ανοσοποιητικό σύστημα και το δέρμα χάνει τη λάμψη του. Η πρεσσοθεραπεία δίνει τη δυνατότητα για αναζωογόνηση υγείας και ομορφιάς από μέσα προς τα έξω!

Πρόκειται λοιπόν για μια μη επεμβατική και ανώδυνη αποτοξινωτική θεραπεία που δίνει ώθηση στις φυσικές λειτουργίες του σώματος. Ενεργοποιεί την κυκλοφορία της λέμφου και του αίματος που συμβάλλει στη διάσπαση του περιττού λίπους και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Επιπλέον, δίνει ένα αίσθημα ευφορίας και ευεξίας και μια εκπληκτική λάμψη από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Είναι κατάλληλη για :

 • Θεραπείες κατά των λεμφικών προβλημάτων
 • Οίδημα
 • Κυτταρίτιδα & πρόληψη της κυτταρίτιδας
 • Πρόληψη από φλεβίτιδα και τα συμπτώματά της (πρησμένα και κουρασμένα πόδια, κατακράτησης υγρών, οίδημα, κ.λπ)
 • Ραγάδες
 • Φυσιοθεραπεία
 • Δυσκοιλιότητα
 • Φροντίδα μετά τον τοκετό
 • Νευρολογικές παθήσεις (ημιπληγία, παραπληγία κλπ)
 • Μετά από μια λιποαναρρόφηση, ως μετεγχειρητική αγωγή
 • Μυϊκά και αρθριτικά προβλήματα
 • Εμμηνόπαυση
 • Τοπικό οίδημα
 • Βελτιώνει διαταραχές του κυκλοφοριακού
 • Συμβάλλει στην απώλεια βάρους
 • Καταπραΰνει τα πρηξίματα
 • Κάνει το δέρμα πιο ελαστικό
 • Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα
 • Προσδίδει ευφορία και ευεξία

Εάν θέλετε να αποκτήσετε φόρμα και να χάσετε βάρος, η πρεσσοθεραπεία σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και άσκηση, φέρνει καλύτερα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο. Επιπλέον, η πρεσσοθεραπεία χαλαρώνει τους μύες, μειώνοντας την μυϊκή κόπωση και ανακουφίζει από το στρες και την ένταση.Χάρη στην εφαρμογή κυμάτων πίεσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αποστραγγίζονται οι τοξίνες, τα λίπη και τα υγρά που ευθύνονται για την κυτταρίτιδα. Η ροή οξυγόνου στους ιστούς του δέρματος αυξάνει, ενεργοποιώντας την αναγέννηση τους. Έτσι, το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και πιο υγιές.

Η πρεσσοθεραπεία βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικούς συστήματος και βελτιώνει τα κουρασμένα ή πρησμένα πόδια και τα βαριά άκρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρεσσοθεραπεία για να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση σε πολλά επίπεδα.

Αντενδείκνυται σε:

 • Προβλήματα πίεσης του αίματος
 • Έλκη
 • Λοιμώξεις
 • Λεμφαγγειίτιδα
 • Καρδιαγγειακή δυσλειτουργία
 • Τάση για εμφάνιση θρόμβων
 • Καρδιακή ή νεφρική ανεπάρκεια
 • Εγκυμοσύνη (μόνο στην κοιλιά μέρος)
 • Άσθμα
 • Φλεγμονώδη αρθρίτιδα
 • Νεόπλασμα (μη φυσιολογική ανάπτυξη των cellules επί των ιστών)
 • Οξεία φλεγμονή

*κόστος ανάλογο διάρκειας θεραπείας

Συνδυασμοί μασάζ

Το κάθε σώμα έχει τις δικές του ανάγκες, ελάτε να βρούμε τον κατάλληλο συνδυασμό ώρας και ειδών μασάζ, ώστε να πετύχουμε την πλήρη χαλάρωση σας, η μπορείτε να επιλέξετε κάποιον από τους συνδυασμούς που φτιάξαμε και σας προτείνουμε :

-χαλαρωτικό μασάζ και Ρέικι

-(couples)μασάζ για ζευγάρια

-(cupping)βεντούζες και μασάζ

-μασάζ και περιποίηση προσώπου (bachelor)

Διάρκεια : (ανάλογα επιλογής)

Περιποίηση προσώπου / Περιποίηση σώματος

με Gua Sha
Περιποίηση προσώπου Αντιγηραντική – ενυδατική στην οποία χρησιμοποιούμε προϊόντα με βάση τις ανάγκες του προσώπου και Face Gua sha σε συνδιασμο με κινήσεις λεμφικού μασάζ προσώπου. Αποσυμφορουν το πρόσωπο κάνοντας το να αποβάλει όλη την ένταση και να νιώσετε χαλάρωση, πιο λαμπερό δέρμα με λιγότερες ρυτίδες και μια πιο νεανική εμφάνιση!

Περιποίηση σώματος με Μάλαξη στο σώμα με ειδικά εργαλεία από Νεφρίτη. Χαρίστε πλήρη αποτοξίνωση και ανακούφιση από μυϊκούς πόνους στο σώμα σε συνδυασμό με απολέπιση(η και χωρίς).

Διάρκεια : περιποίηση προσώπου 50′-40€

Διάρκεια : περιποίηση σώματος 70′-60€

Υπηρεσίες Καλλωπισμού προσώπου / σώματος

Αποτρίχωση προσώπου με κλωστή/ Κερί (φρυδια-μουστάκι – παρίες -πιγούνι -κρόταφοι)

Αποτρίχωση σώματος με Κερί

(πόδια-χέρια-κοιλιά -πλάτη)

Translate »
funded by
Open chat
Hello
Book your appointment today!