Phone

+30 697 643 3825

Email

info@wellnestkefaloniamassage.com

Opening Hours

Mon - Sat: 9AM - 9PM

Το μασάζ είναι ένας όρος που εκφράζει την πίεση, την μάλαξη και τον χειρισμό του δέρματος, των μυών, των τενόντων και των συνδέσμων. Υπάρχουν διάφοροι τύποι μασάζ, με διαφορές στις κινήσεις, την πίεση, την ένταση και το αποτελέσματα τους. Για παράδειγμα σε ένα χαλαρωτικό μασάζ ασκούμε ήπια,αργή κίνηση στο σώμα, ενώ σε ένα μασάζ βαθύ ιστού (deep tissue )η κίνηση γίνεται πιο έντονη και πιο στοχευμένη.

Δεδομένου ότι όλες οι κατηγορίες / είδη μασάζ χαλαρώνουν το σώμα και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, η επιλογή σας γίνεται πιο εύκολη αν σκεφτείτε τις ανάγκες σας.Ένας άνθρωπος που έχει πολλά triggerpoints και αυτοί συνήθως είναι άνθρωποι που αθλούνται αρκετά, η κάνουν χειρονακτικές εργασίες, η δουλείες γραφείου όπου κάθονται αρκετή ώρα με κακή στάση σώματος, τότε το πιο έντονο μασάζ(αθλητικό η deep tissue η μασαζ με βεντούζες)ειναι καταλλήλη επιλογη για αυτους. Αντίθετα σε ανθρώπους με χρόνιο αγχός, προβλήματα ύπνου και ένταση, ενα χαλαρωτικό μασάζ σε συνδιασμο με αρωματοθεραπεία η χρήση ζεστών πετρών (hot stone)η ζεστού κεριού, θα ήταν ιδανικό.

Όποιο τύπο μασάζ και αν επιλέξετε να θυμάστε ότι τα οφέλη του είναι ευεργετικά για το σώμα και την υγείας μας μιας που :

Βελτιώνεται η αιματική κυκλοφορία

Μειώνεται η ένταση των μυών

Διεγείρει την κυκλοφορία της λέμφου

Μειώνει τα επίπεδα του στρες

Αυξάνει την κινητικότητα και ευελιξία των αρθρώσεων

Βελτιώνει την αποκατάσταση των τραυματισμένων μαλακών ιστών

Μειώνει το άγχος και τα σημάδια της κατάθλιψης

Μειώνει την πιθανότητα τραυματισμού

Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου

Σκεφτείτε τις ανάγκες του σώματος σας, συνομιλήστε και με τον θεραπευτή σας και βρείτε το μασάζ που θα καλύψει τις ανάγκες σας και θα σας ανακουφίσει!!!

Recommended Articles

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »
funded by
Open chat
Hello
Book your appointment today!