Phone

+30 697 643 3825

Email

info@wellnestkefaloniamassage.com

Opening Hours

Mon - Sat: 9AM - 9PM

Η αρχή της πρακτικής των μαλάξεων χάνεται στα βαθύ των χρόνων, τότε που ορισμένες πρακτικές μαλάξεων ανακούφιζαν από πόνους, που σήμερα στην ταχύτητα που κινείται η ζωή μας το αντικαθιστούμε με παυσίπονα και φαρμακευτικά μέσα. Στο Αργοστόλι, θα βρείτε το Wellnest όπου μπορείτε να απολαύσετε τις ευεργετικές ιδότητες τουτ μασάζ.

Σήμερα η μάλαξη έχει εξελιχθεί τόσο πολύ σε πρακτικές, εφαρμογές και προϊόντα που προκαλεί το ενδιαφέρον πολλών επαγγελματικών κλάδων ως προς την απόκτηση περεταίρω γνώσεων για τον συνδυασμό της σε θεραπείες.

Ένα διαδεδομένο και σημαντικό κεφάλαιο της μάλαξης, αφορά την χαλάρωση, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες, ανεξαρτήτως βάρους, εργασίας, ύπαρξης ή όχι κάποιου συγκεκριμένου πόνου ή θέματος υγείας.  

Το μασάζ δεν έχει θετική επίδραση μόνο στο σώμα μας αλλά και στην ψυχολογία μας.

Κάθε μέρα οι διάφορες σκέψεις μας, το άγχος και το στρες μας για την δουλειά, τα παιδιά μας, το σπίτι μας και όλους εκείνους τους προβληματισμούς της καθημερινότητας μας, είναι ένα “βάρος” που μεταφέρουμε το οποίο μας επιβαρύνει σωματικά και ψυχολογικά. Ηθελημένα ή μη τις σκέψεις μας τις φορτώνεται το σώμα μας!

Σε χρόνια κατάσταση άγχους θλίψης ή στρες βλέπουμε ότι το σώμα αντιδρά και συσπάτε ειδικά στην περιοχή του αυχένα… Παρά πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η θεραπευτική μάλαξη έχει πάρα πολλά οφέλη για τη ψυχολογία ενός ατόμου. Ακόμη παρατηρείται πως άτομα που έχουν κάποιο χρόνιο πόνο (πχ. Ινομυαλγια) παρουσιάζουν και έντονες διακυμάνσεις στη διάθεση τους. 

Επίσης , σε έρευνα που έχει γίνει από επιστήμονες στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ υποστήριξε ότι ένα καλό μασάζ ισοδυναμεί με 7-8 ώρες καλού ύπνου, από αυτό συμπεραίνουμε ποσό ευεργετικό είναι σε καταστάσεις αϋπνίας.

Καθώς λοιπόν το σώμα μαλάσσεται από τον θεραπευτή, αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος και οξυγονώνονται οι μύες που έχουν καταπονηθεί είτε από ψυχολογική φόρτιση ,είτε ακόμη και από σωματική άσκηση, άλλοτε πάλι και από την ίδια επαναλαμβανόμενη κίνηση που έχει η εργασία μας ή τη συνήθη στάση του σώματος μας και ξεκουράζεται χαλαρώνοντας.

Έπειτα από μια συνεδρία μασάζ το σώμα είναι πιο ξεκούραστο, τα επίπεδα του στρες χαμηλότερα και η ψυχολογία μας πιο ανεβασμένη!

Με λίγα λόγια :Το μασάζ βοηθά στην καταπολέμηση των μυϊκών πόνων, ελαττώνει το άγχος-στρες καθότι αυξάνει την ευφορία του εγκεφάλου και τις ορμόνες του οργανισμού που προκαλούν εφορία , μας ξεκουράζει,  μας χαλαρώνει δίνοντας καλή κυκλοφορία σε όλα τα εσωτερικά μας όργανα αλλά και στο μυϊκό μας σύστημα.

Ξεκλέψτε λίγη ώρα από την ρουτίνα σας και αφιερώστε την στο σώμα σας και την χαλάρωση του και αυτό θα σας ανταμείψει! Βρείτε μας στο Αργοστόλι σήμερα!

Recommended Articles

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »
funded by
Open chat
Hello
Book your appointment today!